Forside Log ind Opret konto

Oakley Two Face Covert Collection Polarized Solbriller Sort,oakley briller uden styrke,København shopping

DKK1,604.96  DKK481.49Spar: 70% off
  • Model: Oakley 00918
  • 5042 Antal på lager
  • Oakley Flak 2.0 XL Solbriller Sort eneagentur,oakley fleye briller,Danmark online
  • Oakley Flak 2.0 XL Polarized Solbriller Sort forhandlere,oakley billige briller med styrke,Danmark
  • Oakley Turbine Rotor Solbriller Rød Grå værdifuld,oakley cykelbriller med styrke,billigere
  • Oakley Jawbreaker Solbriller København billige salg,oakley nye briller,Begrænset tid salg
  • Oakley Polarized Holbrook Solbriller Grå online shop Danmark,oakley wayfarer briller,officie website
Oakley Two Face Covert Collection Polarized Solbriller Sort,oakley briller uden styrke,København shopping_checkout
oakley billige briller med styrke Oakley Solbriller solbriller , Oakley Two Face Covert Collection Polarized Solbriller Sort,oakley briller uden styrke,København shopping oakley optiker,glamourøse

Features:

Lens Shape Standard
Ramme Farve Poleret Sort
Lens Color Jade Iridium
Fit Standard


Teknologi:

Plutonite Linse:
En af de mest optisk rene materialer, der anvendes i briller i dag, det maksimerer klarhed og slagfasthed, mens bortfiltrere 100% af alle UVA, UVB, UVC og skadeligt blåt lys op til 400nm. Ikke en belægning, UV-beskyttelse er fra linsematerialet selv.

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling af patenterede teknologier, der tillader Oakley briller svarende til eller bedre prøvningsstandarderne i American National Standards Institute for optisk klarhed, visuel troskab, og slagstyrke.

Impact Protection:
Bakket op af årtiers innovation, Oakley ydeevne briller giver kompromisløs beskyttelse mod høj hastighed og høj masse effekt. Beskyttelsen er en fordel for de førsteklasses materialer og unikke arkitekturer af Oakley linse / frame kombinationer.

UV-beskyttelse:
Øjenskader tilskrives ultraviolet lys indbefatter grå stær, pterygium og maculadegeneration. Vores Plutonite linsematerialet filtrerer
100% af alle UVA, UVB, UVC og skadeligt blåt lys op til 400nm. Beskyttelsen er fra linsematerialet selv.

Tre pasform:
En patenteret innovation, der sikrer rammen får kontakt kun på næseryggen og siderne af hovedet. Det holder linserne i præcis optisk position med en sikker pasform, der eliminerer trykpunkter fælles med briller som hviler ørerne.

O Matter:
En stress resistent ramme materiale, der tåler miljømæssige ekstremer, er det let, men alligevel meget holdbare. Kontrolleret fleksibilitet forbedrer slagstyrke samtidig bidrage til komfort hele dagen af rammer lavet med denne innovative syntetiske.

Iridium:
Designet til at afbalancere lystransmission og reducerer genskin, er denne præmie linse belægning lavet med overhedet metaloxider. Den fås i et spektrum af farver til optimering vision i stort set enhver lysforhold.

Er du på udkig efter Oakley Two Face Covert Collection Polarized Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Solbriller i vores online udendørs butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste udendørs produkter, lige de Oakley Danmark Butikker du manlger. Er du på udkig efter en gave Så kig på vores Solbriller udsalg.

Beskrivelse

Linsetype: Polariseret Linsekategori: 3 (8% til 18%) Anbefalet brug: Sport Farve: Sort
Oakley - Solbriller - Solbriller,Linsetype: Polariseret ,Linsekategori: 3 (8% til 18%) ,Anbefalet brug: Sport ,Farve: Sort